.

ACCESS BARS® TRETMA

 

 

 

Access bars® tretma

Access bars® je skupek orodij, ki so oblikovani z namenom, da si kreiramo lahkotnejše in boljše življenje. Ustanovitelj metode je Gary Douglas, ki jo je zasnoval pred več kot dvajsetimi leti, ko je v svojem življenju prišel do prelomne točke v življenju, ga tisto kar je tedaj živel ni več osrečevalo.

Pričel se je spraševati vprašanja kot so: Kakšno želim, da je videti moje življenje, kako je lahko še boljše kot to, kaj je še mogoče in podobna vprašanja, ki so nanizala mnogo različnih možnosti in priložnosti v njegovem življenju. To je potem razširil tudi naprej preko celotnega sveta kot Access Consciousness, katerega »slogan« je, da opolnomoča ljudi pri spoznanju, da vedo.

Access bars® tretma traja približno 60 minut s polaganjem rok na 32 točk na telesu, ki se dotikajo različnih področjih kot so: denar, spolnost, zdravje, finance, odnosi, sanje, kreativnost in druge. S polaganjem in držanjem rok na določenih delih predvsem področja glave, se raztapljajo stare omejitve in prepričanja, ki nam v življenju ne služijo (več).

Access bars® tretma je lahko kot masaža, kot energijska terapija, sproščujoča relaksacija ali pa še marsikaj drugega, odvisno od posameznika in kar si vaše telo izbere ter koliko ste voljni od posameznega tretmaja sprejeti.

Ne obstaja prav in narobe, vsi sprejemamo in dajemo ravno toliko kot je v najvišje dobro vseh. Kako je lahko še boljše kot to?

INFORMACIJE IN NAROČANJE:

9 + 12 =