KAKO PRIBLIŽATI MLADIM »DELAVNICE«? SKOZI ZABAVO VENDAR!

Že kar nekaj časa sem se spraševala na kakšen način mladim približati t. i. delavnice. Že beseda delavnica ima tako trd prizvok, da se nekako niti ne sklada z lahkotno energijo in mogoče si ravno zaradi tega nisem predstavljala sebe v vlogi »predavateljice na delavnici«.

Toda skozi zabavo pa je vse skupaj povsem drugače. Skozi zabavo, igro, ples, nagajivost, čutnost, umetnost, slikanje in podobno, pa bi lahko to počela! 🙂

In tako so nastale … ZABAVNICE!

Tematike vsakega srečanja  na ZABAVNICI so poljubne in se nanašajo na:

Izražanje čustev skozi slikanje, ples, gibanje, igro, film, fotografijo in podobno. Na vsakem srečanju gremo skozi različne nivoje spoznavanja sebe. Po celo mesečnem druženju (vsak teden imamo dvo urno srečanje), ima vsak udeleženec novo izkušnjo, poznanstvo podobno mislečih vrstnikov, izrazito boljše mnenje o sebi, izboljšanje samozavesti, lažje izraža svoja čustvena stanja, umiri svoj um in misli in še mnogo več.

Srečanja potekajo v manjši skupini (največ do 8 mladih, osnovnošolcev 13-15. let). V celotnem mesecu imamo 4 srečanja, vsako traja po dve uri. Cena: 80 eurov na osebo za celomesečno druženje. Skupinica je majhna z razlogom, saj se na tak način lahko izraziteje posvetim vsakemu posamezniku, poleg tega pa se ustvari tudi večje zaupanje in odprtost za pogovor in druženje.

Ker so osebe, ki sodelujejo pri zabavnicah mladoletne, potrebujejo tudi podpis oziroma soglasje svojih staršev.

Se vidimo kmalu … na ZABAVNICI! 🙂

TE ZANIMA ŠE KAJ VEČ? TUKAJ LAHKO POŠLJEŠ SVOJE VPRAŠANJE.

12 + 3 =