Pred nekaj časa sem gledala enega izmed fenomenalnih posnetkov Teal Swan, v katerem je govorila, da je zase in za stranke naredila 365 dnevni izziv v katerem se vsak dan za vsako stvar, ki se jim dogodi, pred kakršnokoli dilemo in podobnim so, vprašajo: »kaj bi v tem primeru naredila oseba, ki se ima rada?« Ko dobijo odgovor oziroma ga začutijo, pa to tudi naredijo.

indigodreamer509

Tako v praksi vidijo kako je delovati v skladu z ljubeznijo do sebe, saj smo najbrž že bolj ali manj vsi izmed nas slišali, da se je potrebno imeti rad-a. S to miselno naravnanostjo pa delujemo v skladu z »kako se imeti rad-a« tudi v praksi. Teorija je nekaj, praksa pa drugo, zato bom že pred koncem leta 2018 pričela s to luštno »igrico« in zaupam, da jo nadaljevala tudi tekom leta 2019.

Btw rada imam “igrice”, ki mi pomagajo prelisčiti moj um, da več čutim in manj razmišljam.

Indigodreamer5

Odločila sem se, da si znameniti stavek: »Kaj bi torej v xxl situaciji naredila oseba, ki se totalno ceni in spoštuje?« napišem na nekaj različnih vidnih mest, da me bo vselej še bolj opominjalo, da se v prvi vrsti odločam na ljubezen do sebe. Če vam je zamisel všeč, jo lahko naredite tudi sami. V vsakem primeru pa vam želim, da ljubezen zavlada v vašem življenju!